maison du parc brenne youtubeur voiture méteo orange piano video

Înscrierea proiectelor în competiție este gratuită!

Smart City Industry Awards este un eveniment anual conceput pentru a recunoaște și promova ideile, proiectele, persoanele, instituțiile guvernamentale, asociațiile și companiile implicare în Industria Smart City din România. Prin cea de-a 3-a ediție, ne dorim ca proiectele premiate să devină exemple de bună practică și demne de urmat – ne dorim ca proiectele să facă referire la concepte de dezvoltare durabilă, să aibă un grad rificat de replicabilitate și inovare. Obiectivul principal este acela de a încuraja dezvoltarea viitoarelor comunități creativ-inteligente urmând ca locuitorii să simtă o îmbunătățire semnificativă a calității vieții. Ne dorim orașe și comunități competitive, inovative și cu un management performant.

Premiile Smart City Industry Awards vor servi drept recunoaștere a rezultatelor obținute dar și a aprecierii cuvenite tuturor persoanelor, instituțiilor și companiilor implicate în dezvoltarea comunităților urbane inteligente din România.

Cine poate înscrie proiecte în concurs:

Antreprenori și Startup-uri
Companii relevante din domeniu – integratori, IoT, Mobilitate, Energie, Mediu, etc.
Instituții guvernamentale – ministere, departamente, direcții, etc.
Primării și Consilii Județene
Companii de utilități din sectorul public
Organizații neguvernamentale
Asociații și instituții
Consorții publice sau private
Centrele de cercetare și inovare
Instituții academice și universitare

Te rugăm să completezi câmpurile de mai jos cât mai detaliat astfel încât să putem aprecia proiectul tău la adevărata lui valoare.

Pentru ca cererea să fie luată în considerare, solicitantul trebuie să completeze toate rubricile obligatorii din formularul de înregistrare, inclusiv descrierea scurtă, și să valideze încărcarea ambelor fișiere – Curriculum Vitae și Descrierea Proiectului în câmpurile dedicate, înainte de 03.12.2018 ora 10:00 (ora României).

Formularul de înscriere online trebuie să fie completat integral pentru a fi luat în considerare de către juriu. Fișierele aplicației incomplete sunt susceptibile de a fi considerate inadmisibile în ochii juriului. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că participanții pot fi contactați de către organizatori pentru clarificări sau informații suplimentare în cazul depunerii unei cereri incomplete.

Termenul final pentru toate aplicațiile (inclusiv documentația necesară) pentru ediția 2018 este de 03.12.2018 ora 10:00 (ora României)

Înscrieri închise!

Succes pentru ediția următoare!